SCHRIK- EN OBSTAKELTRAINING

Schrikt je paard wel eens, en vind je zelf ook een hoop dingen spannend. Of ben je gewoon toe aan nieuwe uitdaging? Dan is deze training misschien iets voor jou!.

Hoe:

We oefenen een aantal spannende objecten, die je dagelijks in de manege op concours of langs de weg tegen komt, zodat je de reactie van je paard beter leert kennen. Ik zal je wat handvatten mee geven hoe je deze objecten kunt overwinnen en hoe je het beste met de reacties van je paard om kunt gaan. Je paard zal helaas na 1 les niet het braafste paard worden, maar misschien krijg jij wat meer moed, en zullen jullie samen door deze tips uiteindelijk steeds makkelijker langs en over spannende objecten kunnen gaan.

 

Door wie:

Ingrid Tijms,  ik ben gediplomeerd Orun nivo 4 all-round instructrice, maar werk daarnaast al sinds 2000 bij de bereden politie van Amsterdam-Amstelland. Sinds 2005 werk ik daar in de functie van Brigadier Instructeur. Dat betekend dat ik ga over de aankoop van de politiepaarden, het trainen daarvan en het opleiden en trainen van de ruiters aldaar.

Daarnaast ben ik zelf actief in de sport met verschillende paarden, waaronder Grand Prix dressuur, M springen en CCI* eventing.


Waar:
Bij jouw thuis,  of op een vereniging. De voorkeur gaat uit naar het oefenen in groepjes van tussen de 4 en 6 combinaties. Afhankelijk van de locatie en situatie kunnen het er ook minder of meer zijn. Bij een clinic van een uur, rekening ik ook een kwartier op- en afbouwen. 

Om een goede indruk te krijgen van de training verwijs ik u naar mijn fotoalbum en video's.

Voor meer info, ga naar contact.

www.ingridtijms.nl

Nieuwe reacties

26.10 | 21:06

Hallo Ingrid, ik moet voor school stage lopen die ik wil doen bij de bereden politie. Weet u of dit mogelijk is? Weet u een e-mailadres die daar over gaat?

04.10 | 21:08

Hallo Ingrid u hebt een mooie site met de fjord vind ik het mooist omdat ik zelf een fjord heb daar ga ik volgend jaar een schriktraining mee doen waar ik sta.

10.06 | 15:31

Ook ik wil graag weten of er een open dag komt bij de beredenen in Amsterdam.

29.05 | 19:29

Je zal er wel gek van worden maar is er dit jaar ook nog een open dag van de beredenen? Alvast bedankt